Blauw jurkje van Nigella in no time uitverkocht

nigellaHet was het interview waar iedereen in de pers het deze week over had. Nigella Lawson die haar verhaal vertelde over de afgelopen maanden op de Amerikaanse tv. Na de rechtszaak tegen twee voormalig personeelsleden, die werden beschuldigd van fraude maar werden vrijgesproken, kreeg Nigella een bak met negatieve pers over zich heen.
Ze werd van alles beschuldigd, tot het zijn van een notoire coke verslaafde aan toe. Ex Charles Saatchi zit al maandenlang achter de lastercampagne, omdat hij het maar niet kan verkroppen dat ze hem verliet. Helaas voor Charles hebben zijn acties tot nu toe het exact tegenovergestelde effect geleid. Nigella is namelijk nog nooit zo populair geweest en begon deze week aan haar Amerikaanse show The Taste.
Kenners hebben nu al voorspeld dat dit de definitieve doorbraak voor Lawson kan zijn in Amerika. Nigella droeg tijdens de eerste aflevering een prachtig blauw jurkje van het merk Diva Catwalk, wat haar prachtig stond. Het ontwerp was in no time online uitverkocht en is pas na 15 januari weer te bestellen. (Source)

2 Comments

  • 4 years ago

    Go Nigella!

  • Gerry
    4 years ago

    Ennuh…even voor Trinny: what TO wear!

Leave A Comment