Charles Saatchi opnieuw in de aanval tegen Nigella Lawson

saatchiassholeCharles Saatchi is een eikel en dan zijn we nog uiterst vriendelijk. Saatchi houdt er namelijk niet van om door een vrouw op zijn nummer gezet te worden en al helemaal niet als die vrouw Nigella Lawson is. Nadat hij Nigella vorig jaar publiekelijk bij de keel greep, waarna Nigella eindelijk na jaren ellende uit het huwelijk vertrok, zwoor hij haar helemaal kapot te maken. Saatchi is nu opnieuw bezig en heeft The Daily Mail aangeboden om een aantal vernietigende verklaringen over Nigella te geven. Klein probleempje, die gegevens staan haaks op de verklaring die hij onder ede deed tijdens de rechtszaak vorige maand, waarin twee voormalig werkneemsters van Nigella en Charles werden beschuldigd van fraude en diefstal.

Saatchi verklaarde toen dat Nigella niet aan de drugs was tijdens hun huwelijk, nu beweert meneer vrolijk dat Nigella zwaar verslaafd was. Tevens zou Nigella al tijdens haar huwelijk met haar overleden man John Diamond een verhouding met Saatchi zijn begonnen, waarbij Nigella tijdens de rechtszaak nog verklaarde dat de relatie pas zes maanden na het overlijden van Diamond begon.

Charles Saatchi kan het maar niet verkroppen, ondanks het feit dat zijn bankrekening vol miljoenen staat, dat zijn vrouw hem verliet en nu zonder hem weer een leven probeert op te bouwen. Gelukkig voor Nigella is de publieke opinie haar goed gezind en ziet men wel in wat voor een jaloerse gek Saatchi is.

3 Comments

 • 4 years ago

  Dat zij al met gezellige Saatchi rommelde voor haar man dood was, is algemeen bekend, toch? Ik weet nog dat ik hier vertelde over dat verschrikkelijke ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en dat me toen verteld is dat dat net zo klonk als het verhaal van Nigella. Dat dat moreel niet zo netjes is, en dat ze dus ook een ander verhaal ophangt bij de rechtbank kan ik me nog best voorstellen ook. Maar dat je zelf onder ede verklaard dat je vrouw niet aan de drugs was en dan nu in de krant roept dat het even anders ligt, vind ik net even iets anders.

  • MeisjeMeisje
   4 years ago

   Dat van die verhouding wisten wij nog niet. Maar dan nog. Saatchi beweert nu dingen die lijnrecht tegenover het verhaal bij de rechtbank staan. Dan heeft hij of meineed gepleegd of is hij nu enorm aan het liegen. We vermoeden het laatste. De man is een regelrechte psychopaat. Zo’n type wat nog liever zijn ex vermoordt, dan dat ze alleen gelukkig is. Heel, heel eng.

   • 4 years ago

    Ja precies, het is op z’n minst niet zo handig om in de media uitspraken te doen die haaks staan op wat je onder ede hebt beweerd. Hoop dat dat nog een staartje krijgt, want over het algemeen vindt een rechtbank ‘t niet zo leuk als je liegt…… En inderdaad, zo’n type is het. Ik niet meer verder met haar, dan niemand niet….

Leave A Comment