Leah Remini doet boekje open over Scientology en Tom Cruise

reminiDeze week ligt het boek van Leah Remini over haar jaren bij de Scientology sekte in de winkels. Voorafgaand deed Remini al een aantal onthullingen en met name over Tom Cruise. Niet echt verrassende onthullingen, want als je menig website over de SC sekte leest en de meest recente documentaire over deze malloten in Hollywood hebt gezien, komen de verhalen van Remini wel aardig overeen met andere mensen die uit de sekte stapten.

Tom Cruise spoort niet (wisten we al jaren) de vrouw van SC leider David Miscavige schittert nog steeds door afwezigheid (geen hond die er iets aan doet, mevrouw Miscavige verdween spoorloos van de één op andere dag). Katie Holmes was behoorlijk onder invloed van Tom Cruise en de SC. De kinderen van Nicole Kidman praten niet met hun moeder, omdat ze een afvallig SC lid is. Suri Cruise lag gillend en krijsend als baby op de koude badkamervloer, terwijl er drie SC dames er in trance omheen zaten en niets deden.

Kortom verhalen van een gemiddeld afvallig SC lid, die nu gestalkt wordt door mensen van de kerk. Typisch SC tactiek trouwens, het leven van een ex-lid compleet kapot maken. Remini heeft wel ballen dat ze dit doet, want haar leven zal nooit meer normaal worden. Maar goed, wat is normaal? Dertig jaar tussen die reli gekkies zitten is dat ook niet.

Leave A Comment

Related Posts