Medewerkers Nigella Lawson vrijgesproken van fraude, Lawson als dader afgeschilderd

FILE: Nigella Lawson Aides Not Guilty Of FraudHet was een opmerkelijke rechtszaak de afgelopen weken. Twee voormalig medewerksters van Nigella Lawson en Charles Saatchi, die voor tonnen ongeoorloofd zouden hebben uitgegeven op de creditcards van Lawson en Saatchi. Nigella werd opgeroepen als getuige maar werd behandeld als verdachte, waarbij vermeend langdurig coke gebruik aan het licht kwam. In Engeland reageert men verbijsterd op het vonnis, te meer vanwege de ridicule behandeling van Lawson. Menig column staat vandaag in de kranten over machtswellusteling Saatchi die maanden geleden al dreigde, nadat Nigella hem verliet, dat hij haar compleet kapot zou maken, als ze niet bij hem terug zou keren. Door deze rechtszaak werden niet de twee medewerksters als criminelen afgeschilderd, maar stond Nigella met haar reputatie in het beklaagdenbankje. Gelukkig is de tendens in de Britse pers dat Saatchi nog enger is dan gedacht en dat Lawson deze behandeling (ondanks coke gebruik) absoluut niet verdient. Nigella werd geestelijk zo gekleineerd tijdens haar huwelijk, dat hier overduidelijk sprake is van huiselijk geweld, maar waarbij Saatchi zichzelf profileert als slachtoffer en Nigella als dader. Een trieste zaak, die hopelijk geen ernstige gevolgen voor de carrière van de tv-kok heeft.

3 Comments

 • 4 years ago

  Het lijkt me echt een gezellig type, die Saatchi. Echt een man om eens fijn mee onder de kerstboom te gaan zitten.

  • MeisjeMeisje
   4 years ago

   Zo’n Trinny Goodall zit dus ook alleen maar achter de zak met geld aan. Want wie gaat er nu met zo’n malloot als Saatchi op stap?

 • Gerry
  4 years ago

  @Eveline Onder de kerstboom?!? Ik vrees dat er niet meer inzit dan een koud buitenterras, met dito omelet, omgeven door blauwe sigarettenwalm 😉

Leave A Comment