Naam ‘pedo’ celebrity superstar singer Daily Mirror nu al uitgelekt

Internet gaat snel, heel snel. Vandaag stond er in de Daily Mirror een artikel over een zakenvrouw die beweert door een wereldberoemd zanger op haar 14e verkracht te zijn, ergens in de jaren 70. De vrouw zou een verklaring bij de Britse politie hebben afgelegd inzake het zogenaamde Yewtree onderzoek, het onderzoek naar celebrity pedo’s, opgestart na het Jimmy Savile schandaal.

Bij het online artikel staat een foto van de vrouw (met blur) waar ze samen met de zanger op staat. De beroemdheid is eraf geknipt en de vrouw is onherkenbaar gemaakt. Via via kwamen we echter aan de originele foto die niet geblurred en geknipt is. Deze foto staat doodleuk op de vermeende Google+ site van het zogenaamde slachtoffer. Beetje vreemd, een foto van je ‘verkrachter’ samen met jou op je social media site plaatsen (zelfs meerdere keren!). Vaag verhaal en behoorlijk twijfelachtig. Het onderzoek naar de vermeende verkrachting is inmiddels overgedragen aan de politie van Kaapstad, Zuid-Afrika, waar de verkrachting destijds zou hebben plaats gevonden. De naam van de wereldberoemd zanger mag u er zelf bij bedenken, maar mocht u per abuis een Google doen op Tom Jones 1976 dan kunt u zomaar de bewuste foto tegenkomen, die vandaag bij de Daily Mirror staat. Oeps. (Onthulling van de foto’s na de break).

9 Comments

 • Jerry S.
  4 years ago

  NEEEEEEEEEEE!!! NIET TOM JONES!!!

 • 4 years ago

  Van Tom Jones geloof ik het niet zo, eerlijk gezegd…. Maar als het waar zou zijn vind ik zo’n foto niet zo heel twijfelachtig. Als je ziet hoe er bij The Voice op hem gereageerd wordt kan ik me voorstellen dat je zo’n photo-op niet overslaat, of je dochter/zus/vriendin die richting in duwt als je Sir Tom opeens ergens in ‘t wild tegenkomt.

  • braadbram
   4 years ago

   Samen op de foto is één, maar dan die foto als trofee tonen op je website, terwijl je – na 37 jaar – claimt destijds verkracht te zijn door diezelfde persoon, maakt het verhaal toch wat twijfelachtig.
   Iedereen weet dat Tom Jones al meer dan 50 jaar getrouwd is met zijn jeugdliefde, en iedereen weet dat ie in die jaren nu niet bepaald trouw was, maar het kostte ‘m dan ook nooit veel moeite om ‘wat’ aandacht te krijgen van vrouwelijk schoon.
   Dat zegt natuurlijk niks, en ik was er niet bij, maar in dit geval zeg ik: onschuldig tenzij bewezen.

   • MeisjeMeisje
    4 years ago

    Wij vinden haar verhaal ook redelijk twijfelachtig. We wachten af of er nog meer van dit soort verhalen naar buiten gaan komen, voordat we enige waarheid aan deze kwestie gaan hangen.

 • marc
  4 years ago

  The grean, grean grass.

 • TSMM
  7 months ago

  The case is now with South african national prosecution service for western cape,as of the 4th october 2016.Director advocate Rodney de Kock to make the initial decision on whether to prosecute Jones for forced chip rape.Jones lawyers have an injunction out preventing mainstream media reporting,by the way.The SA Police passed it on,due to the very compelling evidence.2 other women have also come forward with allegations of rape by Jones,but one is being hampered by the statute of limitations,(she was 14 yrs old too)and the other lady who was just ELEVEN,-that is in its early stages.
  The SA nat pros service reconvene on the 19th jan 2017 and an initial decision is expected shortly after that.Thanks.

 • MeisjeMeisje
  7 months ago

  Thank you!

 • […] jaar geleden schreven we dit artikel op ons blog. Volgens geruchten en berichtgeving in Britse kranten zou een wereld beroemd […]

 • […] 14-jarig meisje vergrepen zou hebben. In 2013 kwam de zaak boven drijven en het hoe en wat kunt u hier terug lezen in ons artikel van destijds, waarin wij aangaven dat na wat speurwerk het om de beroemde zanger zou […]

Leave A Comment

Related Posts