Nigella Lawson mag Amerika niet meer in

nigellaSlecht nieuws voor tv-chef Nigella Lawson, ze werd afgelopen zondag de toegang tot Amerika geweigerd. Lawson zou op een vlucht vanaf Heathrow naar Los Angeles stappen, maar werd doodleuk na incheck het vliegveld weer uitgegooid. De reden zou haar incidentele coke gebruik uit het verleden zijn. Nigella gaf gebruik toe onder ede tijdens de beruchte rechtszaak van vorig jaar, waarbij haar medewerksters werden beschuldigd van fraude. Lawson bekende coke en cannabis in het bijzijn van de kinderen te hebben gebruikt, toen haar relatie met haar ex Charles Saatchi al stevig onder druk stond.

Ondanks het feit dat Scotland Yard niet overging tot vervolging, na de bekentenis van drugs gebruik en Nigella hier dus ook nooit voor veroordeeld is, mag ze Amerika niet meer in. Die doen een stuk moeilijker over drugs gebruik, ondanks het feit dat ze bijvoorbeeld Justin Bieber steeds laten lopen. En wat te denken van al die andere bekende sterren, zoals de Stones en Rod Stewart die jarenlang zwaar aan de drugs zaten? Enorm hypocriet dus en de carrière van Nigella Lawson in Amerika hangt nu aan een zijden draadje. Ze zou weer meedoen aan het Amerikaanse kookprogramma The Taste, waar ze in de jury zit. Dit laatste kan ze voorlopig wel vergeten, zolang de Amerikanen vast blijven houden aan hun debiele dubbelzinnige principes.  (Source)

1 Comment

  • Gerry
    3 years ago

    En wat te denken van een voormalig amerikaans president? Of zou het komen omdat hij verklaarde : “I did not inhale!”? Hypocriete bende!

Leave A Comment